Dnevna meditacija za tajfun Talim ter orkana Jose in Maria ob 16:30 uri po GMT času



Zaradi števila trenutno aktivnih neurij po svetu smo ustvarili novo iniciativo za dnevno meditacijo za razpuščanje treh najmočnejših neurij, dokler se vsa neurja ne razblinijo. 



Trenutno so tri najmočnejša neurja tajfun Talim (Japonska) ter orkana Jose in Maria (vzhodna obala ZDA), za katero se pričakuje, da se bo v naslednjih dneh okrepila. 

http://edition.cnn.com/2017/09/17/americas/atlantic-storms-jose-lee-maria/index.html

To meditacijo bomo dnevno izvajali ob 16:30 uri po GMT času (ob 18:30 uri po slovenskem času, o.p.). To je enako ob 9:30 uri po PDT času v Los Angelesu, 10:30 uri po MDT času v Denverju, ob 11:30 po CDT času v Čikagu, ob 17:30 uri po BST času v Londonu, ob 18:30 uri po CEST času v Parizu ter naslednji dan ob 0:30 uri v Tajpeju in 1:30 uri v Tokiu. 

Tukaj lahko GMT čas pretvorite v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Če ste vodeni v tej smeri, se nam pridružite.

Za to meditacijo smo ustvarili dogodek na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/128396151144835

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje razpuščanja tajfuna Talim ter orkanov Jose in Maria. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako tajfun Talim ter orkana Jose in Maria pod vplivom mehke rožnate svetlobe slabijo, se razblinjajo in postajajo neškodljivi. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščiti vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja tajfuna in orkanov. Predstavljajte si razreševanje te situacije na najbolj možen pozitiven način.

Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
1 Galaktičnega Centralnega Sonca nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji