Meditacija za Puerto Rico in Vieques ob 16:30 uri


Potem, ko je orkan Maria kot nevihta 4. stopnje zadela Puerto Rico, je le-ta 1 teden ostal brez hrane in elektrike.

Situacija v Puertu Ricu je zelo zaskrbljujoča, saj primanjkuje pitne vode in zdravil.

http://edition.cnn.com/2017/09/26/us/puerto-rico-misery-and-desperation-after-hurricane-maria/index.html

Še posebej je zaskrbljujoča za ljudi z otoka Vieques, ki se nahaja okoli 8 milj vzhodno od Puerta Rica, saj je bil otok skoraj popolnoma uničen in je sedaj skoraj v celoti izoliran.

http://edition.cnn.com/2017/09/28/us/vieques-cut-off-after-hurricane-maria/index.html

http://people.com/human-interest/woman-puerto-rican-island-vieques-aftermath-hurricane-maria/

https://en.wikipedia.org/wiki/Vieques,_Puerto_Rico







Obstaja tudi veliko poročil, da humanitarna pomoč ni bila učinkovito dostavljena vsem pomoči potrebnim ljudem.

https://www.facebook.com/PUERTORICORECOVERYFUND/videos/455316908203443/

Zato bomo izvajali meditacijo in si predstavljali, kako ljudje Puerta Rica z lahkoto dobijo vse potrebne surovine tako, da bomo ustvarili energijski tok, ki bo pomaknil naprej vse, kar ovira ta cilj. 

Vse dokler se tamkajšnja situacija ustrezno ne izboljša, bomo to meditacijo izvajali dnevno ob 14:30 uri po GMT času (ob 16:30 uri po slovenskem času, o.p.)

To je enako ob 7:30 uri po PDT času in Los Angelesu, ob 10:30 uri po EDT času v New Yorku, ob 15:30 uri po BST času v Londonu, ob 16:30 uri po CEST času v Parizu, ob 22:30 uri po CST času v Tajpeju in ob 23:30 uri po JST času v Tokiu.

Ostala mesta:


https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Puerto+Rico+and+Vieques&iso=20180929T1430&p1=1440

GMT čas lahko tukaj pretvorite v vaš lokalni časovni pas: 

http://www.thetimezoneconverter.com/

Za to meditacijo smo organizirali dogodek na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/757753704408117/


Tu je vodena meditacija v slovenščini:

 

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2.
Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pomoč ljudem Puerta Rica in Viequesa, da bodo lažje shajali z vsemi travmami in strahom, ki so ga povzročili orkani ter da bodo dobili vse dobrine vključno z vodo, hrano ter oskrbo z gorivom, finančno pomoč in druge vrste pomoči, ki jih potrebujejo za obnovo države.

3.
Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata, božanska ženska energija zdravi vse travme in strahove ljudi, ki so jih prizadeli orkani ter prinaša mir, pomoč, harmonijo, razumevanje in enotnost vsem ljudem Puerta Rica in Viequesa.  

5. Predstavljajte si, kako ljudje Puerta Rica z lahkoto prejmejo vse dobrine tako, da ustvarite tok energije, ki pomika naprej vse zastoje, ki ovirajo ta cilj. 

Zmaga Luči!

Komentarji