Meditacija miru ob prazni luni – sobota, 18. 11. 2017 ob 15:30 uri



Nedavni svetovni dogodki, ko so osvobodili sirsko mesto Abu Kamal, zatem pa ga borci Islamske države nenadno ponovno zavzeli, nam kažejo, da če želimo, da naša civilizacija vstopi v zlato dobo resničnega svetovnega miru, da ne smemo omahovati in moramo še naprej nadaljevati z manifestiranjem naših sanj, namer in želja o miroljubnem svetu, dokler le-te ne postanejo resnične.  

https://www.iraqinews.com/arab-world-news/islamic-state-fully-recaptures-albukamal-east-syria/

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_ongoing_armed_conflicts

Za dosego tega ultimativnega cilja, bomo ob vsaki prazni luni (mlaju) izvajali meditacijo miru ob 15:30 uri.

Prazna luna je čas, ko zastavimo našo orientacijo, posadimo semena, ki bodo vzcvetela ob času polne lune. Dajmo pripeljati končni, trajnostni svetovni mir, da na planetu ne bo več nobenih uničujočih vojn!

https://www.thoughtco.com/new-moon-magic-206732

Prazna luna je energetski prehod, ki nam omogoča pripravo  na nove notranje cikle, na čas tako duhovne kot čustvene ponastavitve. Ta prazna luna, ki bo v znamenju škorpijona, prinaša zapoved, brezkompromisno moč, ki nas spodbuja k sproščanju naše surove alkimistične moči in nas prosi, naj spremenimo svinec, ki nas teži navzdol, v bleščeče zlato.  

Našo prvo Meditacijo miru bomo izvajali ob prazni luni v škorpijonu v soboto, 18. 11. 2017 ob 14:30 uri po GMT času (ob 15:30 uri v Sloveniji, o.p.).

http://www.zodiacpoetry.com/new-moon-scorpio-november-18-2017/

Tu lahko pretvorite GMT čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Tu je naš dogodek za meditacijo na Facebooku: 

https://www.facebook.com/events/478321195895017/

Navodila meditacije: 

1.
Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen 
in vašo odločitev, da postane svetovni mir temeljna realnost tega planeta.

3.
Predstavljajte si izžarevanje briljantne bele Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa izžareva preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol.
Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut in prosite za prisotnost in asistenco vseh bitij Luči, ki se nahajajo znotraj teh dveh stebrov svetlobe.

4. Predstavljajte si, kako na planetu napoči svetovni mir in kako vlada stanje brez kakršnekoli vojne ali vojaškega konflikta. 

Predstavljajte si aretacije glavnih članov kriminalne kabale2 in kako pristanejo pred roko pravice. Predstavljajte si, kako prvič v zgodovini človeštva v združenih narodih oznanijo deklaracijo o miru na svetu in kako jo podpišejo vse države tega sveta. 

Predstavljajte si, kako ljudje Gaje praznujejo konec vseh vojn in konfliktov.

5. Predstavljajte si, kako po vsem svetu nastajajo skupine Sestrstev Vrtnic, ki meditirajo in sidrajo energijo Boginje. Predstavljajte si, kako Sestrstva Vrtnice dajejo ljudem zgled in navdih, kako živeti v harmoniji, miru, sprejemanju, sočutju in ljubezni.

6. Predstavljajte si, kako se na območjih po vsem svetu zbirajo delavci in bojevniki Luči ter aktivirajo vrtince Boginje.

7. Aktivirate lahko dodatno tehniko vrtinca Boginje, ki jo je predstavil Cobra, saj je zelo močna aktivacija energij Boginje. Prikazana je v tem videu ob času 5:55:
https://youtu.be/fwokSOR2L-g?t=5m55s 




Opombe prevajalke:

1Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji