Zahvalni dan

Ob pisanju tega članka se nad Antarktiko odvija intenzivna bitka med silami Luči in silami Teme, prav v času, ko ljudje ponekod po svetu praznujejo Zahvalni dan.

Ob tej zelo posebni priložnosti bi se silam Luči rad iskreno zahvalil za vse, kar so naredili od padca Atlantide dalje. Brez njihove božanske intervencije bi ljudje Zemlje, če ne sam planet Zemlja, lahko bili že dolgo časa nazaj uničeni. 

Rad bi se zahvalil tudi ženskim članicam Odporniškega Gibanja in vsaki lepi duši tega planeta, ki v sebi nosi energijo Boginje, ki prebiva tako v notranjosti kot na površju Gaje, ki je pomagala pretvoriti in ustvariti ravnovesje med moško in žensko energijo na planetu Zemlji. 

V svojem vsakodnevnem življenju imam krasne stike s tako veliko delavci Luči, ki neutrudno na različne delajo za promocijo meditacij tega bloga. Sledečih je samo nekaj, katerim bi se rad javno zahvalil: 

- Osrednji ekipi WLMM1, z vami je zabavno sodelovati
- Prevajalski ekipi WLMM – sam ne morem prevesti vseh objav, niti tega ne zmorem
- Vsem, ki so nam priskrbeli ideje za nove meditacije
- Smaly-ju 7, Arbri, Jonathanu Carty-ju, najboljšim izdelovalcem posnetkom in skupnosti       delavcev Luči
- Novi Biscotti & Untwinu za njuno pomoč pri moji duhovni rasti
- Adi Shaw za njeno pomoč pri deljenju teh meditacij po spletni skupnosti Pripravimo se na Spremembo (PFC)
- Lokalnim PFC ekipam za vso delo Luči v vsaki državi
- Mattu Dowie-ju s platforme COEO, Ani, Teasy-ju in administratorski ekipi s platforme Discord, za oblikovanje dveh krasnih platform, s katerimi lahko ljudje skupaj izvajajo meditacije

Seveda je še nešteto ljudi, ki so prispevali Luč z meditacijami, Čintamani2 misijami in vsi, ki dnevno pomagajo z neomajno pozornostjo na planetarno osvoboditev. Najlepša hvala vsem, ki so naredili karkoli izmed naštetega. Vsak prispevek pomaga pospeševati proces porajanja Dogodka3

Nedavno smo zagnali WLMM sklad za pomoč delavcem Luči, ki so v finančni stiski. Rad bi se tudi zahvalil vsem, ki so skladu prispevali svoje donacije.

Nazadnje bi se rad zahvalil Cobri, ker mi je pomagal prebuditi se k realnosti in mi ponudil možnost pisanja tega bloga, s katerim prispevamo pomembno storitev vsakemu delavcu Luči tega sveta.


Skupaj bomo dosegli končno zmago.



Zmaga Luči!

P.S. Najlepša hvala vsem, ki so do sedaj brali in še niso zaspali.


Opombe prevajalke:

1 WLMM – angleška kratica naslova bloga We Love Mass Meditation (Radi Imamo Množične Meditacije).
2 Čintamani Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.
3 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil      veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav. Več na: http://sl.prepareforchange.net/dogodek/.

Komentarji