[Zatišje sredi Neurja] Dogodek 11/11 - vodena meditacija - BREZPLAČEN SPLETNI SEMINAR: 11. 11. 2017 – Začetek ob 16:45 uri


Spletna stran Zatišje sredi Neurja (Stillness in the Storm, o.p.) je organizirala posebno meditacijo na dan 11. 11. 2017 ob 10:45 uri po EST času (ob 16:45 uri v Sloveniji, o.p.), katero bo spletni blog Radi imamo množične meditacije z veseljem podprl.

Ustvarili smo dogodek na Facebooku, kamor se lahko pridružite in se pogovorite o tej meditaciji. 

https://www.facebook.com/events/128247234540086/

Tu lahko pretvorite EST čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Osnovne informacije: Dogodek 11:11 je vpeljala vizionarka po imenu Solara, ki se nahaja v Srcu AN, v Peruju. Tu si lahko na njeni spletni strani preberete več o dogodku 11:11:

http://www.nvisible.com/

Če ste tako vodeni, se lahko pridružite tudi tej aktivaciji kristaliničnih čaker.

https://www.thelivingheart.net/single-post/2017/11/08/1111-Solar-Gateway-Portal

Vir: 
http://www.stillnessinthestorm.com/2017/11/11-11-guided-meditation-free-webinar-november-11th-2017-begins-at-1045am-est.html

-----------------------------------------------





11:11 je poseben čas zbiranja zavesti, kar je v krogih poučenih spiritualitov in sinhronistično prebujenih ljudi dobro poznano. To je priložnost sodelovanja v skupinskih meditacijah za povezovanje skladnih namenov za boljši svet, takšnega, ki se bo manifestiral preko kolektivne zavesti.

To soboto, 11.11. 2017 ob 16:45 uri, se bomo zbrali ob tem časovnem oknu, včasih imenovanem tudi Portal angelskih števil, z namenom koordiniranega meditiranja.

Vabimo vas k temu BREZPLAČNEMU spletnemu seminarju, kjer lahko sodelujete pri usmerjanju kolektivne zavesti. Na začetku bomo imeli kratko uvodno predstavitev, sledila bo vodena meditacija, za zaključek pa bomo imeli še odprto diskusijo. 

S pomočjo ozemljevanja, povezovanja in uravnovešanja z notranjimi področji bitja, se lahko posameznik postavi v središče svoje srčne inteligence in pooseblja božanske moške in ženske arhetipe dobronamerne manifestacije. Invokacija tega stanja zavesti posameznika približa k stanju osebnega opolnomočenja, s čimer se manifestacija lažje odvije.

Z znanstvenega vidika, meditacija uskladi možganska in srčna polja, kar oddaja močan usklajen žarek energije zavesti v zemeljsko omrežje. Maharišijev učinek1 je pokazal, da imajo lahko koordinirane množične meditacije močan vpliv na kolektivno zavest: zmanjšajo pojavnost zločinov, umirjajo vreme in uravnovešajo neharmonične energije.

Pridružite se nam to soboto, ko bomo priklicali moč zavesti za zdravljenje planeta in manifestacijo sveta obilja, pravice in resnice – za vse.


Podrobnosti dogodka: 
  • Spletni seminar se začne ob 16:45 uri
  • Sledi kratek uvodni govor ob 16:50 uri
  • Nato pričnemo z vodeno meditacijo ob 17:11 uri
  • Zatem bo diskusija, ki bo trajala do zaključka ob 18:00 uri 

Cena: 0 €. 


PRIJAVA na tej povezavi: 
http://bit.ly/2hiwSql

 
Izjava o omejitvi odgovornosti: Vse pravice to materiala si lasti spletna stran Stillness in the StormTM, ki ima pravico uporabe vsebine/posnetkov za nadaljnjo javno uporabo. Z udeležitvijo konference se strinjate, da sme vsakršen posnet/proizveden material uporabiti samo spletna stran Stillness in the StormTM za sledeče, vendar ne izključno te namene: nadaljnjo produkcijo in/ali medijsko uporabo, vključno z izpeljanimi deli.



Opombe prevajalke:
1 Maharišijev učinek govori o tem, da če bi skupina meditantov skupaj izvajala transcedentalno meditacijo z določeno afirmacijo, na primer klicem po miru, bi lahko to vplivalo na veliko večjo populacijo. Poskusi, ki so jih v sedemdesetih in osemdesetih letih izvedli v nekaterih mestih po svetu, so pokazali, da je za konkreten učinek v določenem okolju - manj prometnih nesreč, samomorov, kriminala in drugih negativnih pojavov - potrebno, da skupaj meditira kvadratni koren enega odstotka populacije (v Sloveniji bi to pomenilo 28 ljudi). Če se sinhroniziramo, uskladimo med sabo, dosežemo sinergijski učinek, ki ga posameznik sam ne bi nikoli dosegel. Več na: https://www.dnevnik.si/1042545907 in https://en.wikipedia.org/wiki/Transcendental_Meditation.

Komentarji