ŠIRITE PO SPLETU! Meditacija multidimenzionalnega portala, odlok 0010110 in Ukaz PB zvezdni prah – od 17. do 25. 12. 2017 ob 15:30 uri

Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo našega sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces planetarnega osvobajanja traja predolgo. Sedaj imamo priložnost kolektivno pospešiti ta proces.

Meditacija multidimezionalnega portala in zimskega solsticija

Kot je Cobra 07. 12. 2017 objavil v Svežih novicah o situaciji: 

"Trenutno se bitka za Zemljo na plazemski ravni in sublunarnem prostoru odvija v polnem razmahu. Sile Luči se osredotočajo na odstranjevanje črvu podobne plazemske entitete, ki je v naše Osončje vstopila iz Oriona1 leta 1996 in je sedaj ovita okoli planeta Zemlje.


Reakcije te entitete in vseh manjših plazemskih entitet, ki žive v njenem telesu s svojimi eksotičnimi plazemskimi orožji, so nedavno povzročile brutalne skalarne napade na delavce in bojevnike Luči."

Naslednjih 9 dni od jutri naprej, imamo kot skupina delavcev in bojevnikov Luči krasno priložnost pomagati silam Luči v tej situaciji:  

"Od 17. 12. 2017 do 25. 12. 2017 se bo odprl multidimenzionalni portal do galaktičnega centra (njegova prelomnica bo nastopila 21. 12. 2017), ki bo drastično spremenil pogoje na plazemski ravni in večini sublunarnega prostora. Ta portal je delno pravilno opisan tukaj:




http://sl.prepareforchange.net/2017/12/07/sveze-novice-o-situaciji-10/

Kot je prav tako opisal Untwine, je naše Osončje vsak zimski solsticij med letoma 1975 in 2025 poravnano z galaktično ravnino in potemtakem z Galaktičnim Centralnim Soncem2, zato na vsak zimski solsticij prejmemo sij energije Centralnega Sonca. To lahko izkoristimo za usklajevanje našega bitja s Svetlobo in ji pustiti teči po vsem Sončnem sistemu, tako lahko pomagamo privesti Dogodek.

https://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/winter-solstice-alignment.html

V sodelovanju z 
globalno ekipo Pripravimo se na Spremembo, ki je organizirala globalno sinhronizirano meditacijo natanko ob trenutku zimskega solsticija dne 21. 12. 2017, kot tudi v dogovoru s Cobro, predlagamo, da Meditacijo zimskega solsticija izvajamo skozi celotno časovno obdobje odprtega multidimenzionalnega portala, dnevno ob 14:30 uri po UTC času (ob 15:30 uri v Sloveniji, o.p.).

http://sl.prepareforchange.net/2017/12/13/meditacija-zimskega-solsticija-december-2017-21-12-2017-ob-1728-uri/

Z izvajanjem te množične meditacije tekom obdobja tega odprtega portala, lahko izkoristimo našo skupinsko zavest za ustvarjanje močnega namena za pospeševanje procesa odstranjevanja vsega eksotičnega orožja s plazemske ravni za sprožitev množičnih aretacij, Razkritja in Dogodka. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti trenutek odvijanja Dogodka in popolnega Razkritja bližje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html  

Odlok 0010110

Azijski stiki so nam posredovali to kodo kot ključ za pospeševanje odvijanja Dogodka. Priporoča se, da se jo uporablja kot meditativno orodje za osredotočanje našega namena na dosego tega cilja. Tudi kombinacija s Svetlobno mandalo lahko močno poveča njeno funkcijo. To je binarna koda za uskladitev z močjo Centralnega Galaktičnega Sonca. Ta koda izraža tudi ''funkcijo nične točke'', kjer sta 001 in 110 zrcaljeni navznoter, kar vodi v osrednjo ''nično'' uskladitev s središčem Vira.


                                                



Ukaz PB zvezdni prah

Po tej meditaciji, ki se bo končala približno ob 14:45 uri po UTC času (ob 15:45 uri v Sloveniji, o.p.) in ko bomo naše misli še vedno imeli v meditativnem stanju, lahko izvajamo tudi protokol Ukaz PB zvezdni prah, ki so ga kot darilo človeštvu razvili Plejadčani.

V svojih mislih preprosto 3-krat ponovite "Komend PB Stardast". (podrobnejša razlaga)

Plejadčani bodo nato uporabili svoje napredne tehnologije za dostop do vašega osrednjega živčevja za lajšanje kakršnekoli izmed naših kroničnih bolečin:

http://sl.prepareforchange.net/2017/12/15/ukaz-pb-zvezdni-prah-video-in-manga-strip/

http://sl.prepareforchange.net/2017/11/06/fizicna-intervencija/

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Tu je povezava za pridružitev k svetovno sinhronizirani meditaciji natanko ob trenutku zimskega solsticija dne 21. 12. 2017 ob 16:28 uri po UTC času (ob 17:28 uri v Sloveniji, o.p.) in interakcijo z ostalimi sodelujočimi meditanti na spletni strani PrepareForChange/coeo:

http://meditate.coeo.cc/m/965

In povezava za pridružitev k temu dogodku na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/1531127236935001/

Kot opomnik za protokol Ukaz zvezdni prah smo ustvarili tudi dogodek na Facebook:

https://www.facebook.com/events/1975959016063175/ 

Ko bo pripravljen, bomo dogodek na Facebooku za to meditacijo tekom obdobja odprtega multidimenzionalnega portala objavili tu.  

POSODOBITEV: za meditacijo multidimenzionalnega portala smo ustvarili dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/510899749266777/ 

Spodaj so navodila za decembrsko Meditacijo zimskega solsticija, ki jo je pripravila ekipa Pripravimo se na Spremembo:

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje miru, pravice, svobode in obilja planetu Zemlji in njenim prebivalcem.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, skozi Sonce in Luno, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše in vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz prisotnosti JAZ SEM v čakre zvezd duš vsakega delavca Luči na Zemlji. Predstavljajte si, kako se 144.000-čim aktivirajo njihovi višji jazi, medtem ko se prebujajo k svojim posameznim misijam.

7. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz prisotnosti JAZ SEM v čakre zvezd duš in energijska polja ter osebnosti vsakega človeškega bitja na Zemlji. Predstavljajte si, kako jih ta briljantna bela Svetloba prebuja k realnosti Luči, kar jim daje moč, da se končno osvobodijo teme.

8. Predstavljajte si, kako se ta kolektivni žarek svetlobe širi v Svetlobno Omrežje Zemlje in se povezuje s srcem Gaje.

9. Medtem, ko se ta kolektivni žarek svetlobe širi po energetskem omrežju Zemlje, si predstavljajte, kako se vsako živo bitje na Zemlji povezuje s svojimi dušnimi družinami in duhovnimi vodniki.

10. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba še naprej širi po Zemlji in po celotnem Sončnem sistemu. Predstavljajte si, kako se povezuje s čakrami zvezd duš Agarčanov, Aštar Komande, Plejadčanov, Sirijčanov, Andromedčanov, Arkturčanov, Lirancev, Galaktične Konfederacije in vseh bitij Luči, ki vodijo in podpirajo človeštvo tekom  Zemljinega povzdignjenja.   

11. Predstavljajte si, kako se energija Boginje spiralno spušča navzdol skozi te plasti razširjene Svetlobe in planetu Zemlji prinaša mir, harmonijo in osvoboditev.

Za to meditacijo smo tudi že ustvarili vodene meditacije v različnih jezikih. Tu je celoten seznam predvajanja na YouTube:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

Vodena meditacija v slovenščini: 
https://www.youtube.com/watch?v=qmVZ1f5lYuw&index=11&list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

Širite po spletu! Širite po vsem svetu! Prosim objavite to na vaših spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativne medijske hiše, lahko to obvestilo pošljete njim.  Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino ljudi, ki opravlja to meditacijo v vašem predelu sveta. O tem lahko ustvarite video in ga objavite na Youtubu.

Če lahko, prosimo kontaktirajte tudi  Coreya Gooda, Davida Wilcocka, Benjamina Fulforda, Veronico Keen, Justina Deschampsa, Kauilapeleja in Steva Beckowa ali spletno stran The Mind Unleashed glede decembrske Meditacije zimskega solsticija.




Opombi prevajalke:

1 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.
2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji