Meditacija za Iran

Kot je Cobra opisal v Svežih novicah o situaciji dne 07. 01. 2018, si ZDA, Izrael in frakcija Savdske Arabije, ki jo podpirajo Jezuiti/Rothschildi, prizadevajo zrežirati vojno z Iranom z malteškimi vitezi. Skušali bodo izkoristiti energetski odtis Rimsko-Perzijskih vojn, ki so temelj Šiitskega-Sunitskega konflikta.  


"Rodovi, ki izvirajo iz Rimskega imperija, podpirajo Sunite (z osjo ZDA-Izrael-Savdska Arabija), rodovi, ki izvirajo iz stare Perzije, pa podpirajo Šiite (z osjo Iran-Lebanon/Hesbollah-Sirija), medtem ko najvišje rimske arhontske družine izkoriščajo obe strani tega konflikta."

http://www.moonofalabama.org/2017/11/the-saudi-tyrants-devilish-plan-sell-out-palestine-for-war-on-iran.html#more

https://www.zerohedge.com/news/2017-12-28/us-and-israel-reach-secret-plan-counter-iran

https://sputniknews.com/analysis/201712301060429763-syria-iraq-extremists-iran/




Da bi nevtralizirali načrt Jezuitov in Rothschildov, bomo z napotki Cobre organizirali meditacijo za Iran.

Ta novo meditacijo bomo izvajali ob 18:00 uri, tako kot smo to omenili v prejšnjih svežih novicah o meditacijah.

Za to meditacijo smo Dogodek na Facebooku že ustvarili, nahaja se na spodnji povezavi:

https://www.facebook.com/events/203703836873327/?ti=cl

Vodene meditacije bodo na voljo kmalu. Ko bodo na voljo, jih bomo dodali na spodnjo stran:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/p/normal-0-21-false-false-false-sl-x-none.html

Spodaj so navodila za meditacijo za Iran, predlagani čas meditiranja je 15 minut.

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje miru in zdravljenja Iranu ter vsem območjem tako starodavnih kot modernih perzijskih imperijev v vseh preteklih, sedanjih in prihodnjih časovnicah in ravneh.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako mehak Božanski Roza Žarek Svetlobe Boginje ter Beli ogenj AN zdravita in uravnovešata vse ljudi povezane z Iranom, starodavnim perzijskim imperijem in vsemi trenutnimi državami vezanimi na to območje ter jih zdravita vseh preteklih in sedanjih travm ter jim prinašata mir, harmonijo, razumevanje, jasnost in enotnost.                      

5. Predstavljajte si, kako so vsi posredniki kriminalne kabale2, še posebno Jezuiti in malteški vitezi, harmonizirani v svetlobi Boginje, medtem ko skozi njihova bitja teče čista Svetloba Vira. Predstavljajte si, kako so očiščeni vseh vojnih nakan in dejanj ter kako se pridružujejo planetarnemu omrežju Luči, kako polagajo svoja orožja na tla, očiščujejo svoje uničevalne in prevarantske misli ter namene in se uče sodelovanja ter se na konstruktiven način vključujejo v človeško družbo.

Če čas te meditacije za vas ni primeren, bo pomagalo tudi, če si ob kateremkoli delu dneva predstavljajte Halafsko3 lončenino preko Irana in starega perzijskega imperija.


                                               



Boginja želi mir in mir bo!

Opombe prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
3 Halafska kultura – zgodovinsko obdobje v severni Mezopotamiji, ki je trajalo približno od leta 6100 in 5100 pr. n. št.. Kultura se je razvila iz lončarske kulture mlajše kamene dobe, predvsem v jugovzhodni Turčiji, Siriji in severnem Iraku, četudi se je njen vpliv čutil po celi Mezopotamiji. Kultura je dobila ime po arheološkem najdišču Tell Halaf v severni Siriji, najpomembnejše najdišče halafske kulture pa je Tell Arpačija v predmestju Mosula v Iraku. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Halafska_kultura.

Komentarji