Nujna meditacija za Izido Astaro ob 20:30 uri

Posodobljeno: 28. 01. 2018 ob 21:20 uri
3 različne možnosti meditiranja - prosimo pojdite z drsnikom navzdol

Tu je nujna prošnja od Cobre za Izido Astaro, ki je v bolnici in kritičnem stanju.



Da bi ji pomagali okrevati, bomo to meditacijo zanjo izvajali v naslednji uri ob 19:30 uri po UTC času  (ob 20:30 uri v Sloveniji, o.p.) in nato sledeča dva dneva na vsake 4 ure. Čas te meditacije se lahko v prihodnjih dneh posodobi, kar bo odvisno od njene situacije.

Tu je naš dogodek na Facebooku:
https://www.facebook.com/events/149012195798921

Urnik:

Nedelja / sledeči dnevi (vsi časi so že pretvorjeni za Slovenijo, o.p.):

ob 04:30 uri - #1

ob 08:30 uri - #2
ob 12:30 uri - #3
ob 16:30 uri - #4
ob 20:30 uri - #5
ob 00:30 uri - #6

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:


Spodaj so različne metode, ki jih lahko uporabite za pošiljanje ljubezni in zdravljenja Izidi Astari. Prosimo brez zadržkov uporabite katerokoli izmed teh metod ob zastavljenem času na blogu ali pa ob kateremkoli času, za katerega ste vodeni.


Možnost A

Udobno se namestite, nato pa si predstavljajte, kako Izido Astaro obdaja roza jajce, polno energije Ljubezni.

Predlagani čas te meditacije je okoli 5 do 10 minut.

Če želite, lahko uporabite tudi sledečo invokacijo:

'Jaz Sem Duša in pozivam Vir, univerzalno prisotnost Jaz Sem, Galaktični Center, Galaktično Konfederacijo, vsa povzdignjena bitja Luči, Nadangele in vsa druga bitja Luči ter v skupnem imenu izjavljam in zapovedujem, da se iz celotnega Izida Astarinega bitja popolnoma odstrani, prekliče, izžene, pretvori in ozdravi vso zlo in vse nepravilne energije ter da se resnična Svetloba Vira popolnoma zasidra in poteka skozi njeno celotno bitje, na vseh prostor-časovnih dimenzijah in ravneh, v polnem obsegu, tako kot to vodi Vir. To je naša Volja in to je Volja Vira, zato je to zakon in tako je in tako je in tako je.'  

Ali pa si okoli nje predstavljajte vrtinec mavrične Svetlobe.


Možnost B

Da bi okrepili učinek naših množičnih meditacij za Izido Astaro, predlagamo sledeča navodila za tiste, ki bodo vodeni za njih:

1. Začnite predvajati ta posnetek "The Central Sun Meditation" iz CD-ja The Goddess Spiral CD, ki sta ga posnela Cobra & Izida v sodelovanju z  Medwyn Goodall.

2. Izjavite vaš namen, da boste uporabili to meditacijo za popolno okrevanje Izida Astarinega fizičnega telesa.

3. Predstavljajte si izžarevanje briljantne bele svetlobe Vira tako iz vaše čakre Zvezde Duše2 kot tudi iz vaše srčne čakre.  

4. Povežite se čakrami zvezd duš in srčnimi čakrami tako Cobre kot Izide – in obema podajte moč in zdravljenje.

5. Nadalje si predstavljajte povezovanje s čakrami zvezd duš in srčnimi čakrami vseh ljudi, ki meditirajo.

6. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba zapolnjuje Izidino fizično telo in vliva belo svetlobo Vira v vsako žilo in celico. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba potuje po krvnem obtoku po vsem njenem telesu… in na celični ravni pošilja signale za obnovo vseh poškodovanih celic do stanja, v kakršnem so bile pred nedavnih napadom. 

7. Predstavljanje si regeneracijo vseh poškodovanih celic v Izidinem telesu … bela svetloba Vira pa komunicira z njeno DNK za pospeševanje procesa zdravljenja. 

8. Še naprej si predstavljajte to, dokler se glasba ne zaključi.

Če ste tako vodeni, lahko za večji učinek izvajate to meditacijo Triangelov Svetlobe, kot jo predlagajo v sledeči objavi:


Imamo sposobnost kolektivnega pospeševanja in krepitve procesa zdravljenja. Naredimo to v podporo Izidi in Cobri!


Možnost C

Ada in njena izvrstna ekipa so ustvarili vodeno meditacijo za Izido Astaro, ki bazira na meditaciji za Coreya Gooda.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/01/nujno-meditacija-za-coreya-gooda.html

Spodaj so navodila te meditacije:

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Božanske zaščite in zdravljenja Izidi Astari, kar ji bo omogočilo v miru  dokončati svojo misijo brez kakršnikoli negativnih interferenc. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše2 in vašega telesa do središča Zemlje. 

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz Izida Astarine prisotnosti JAZ SEM v njeno čakro zvezde duše. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba prši navzdol skozi njeno celotno telo in avro.

7. Predstavljajte si, kako ta Božanska svetloba zdravi vsa njena telesa (fizično, plazemsko, eteričnem, čustveno, mentalno in kavzalno) skozi vse točke v času, dimenzije, prostor in realnosti. Medtem, ko si Izido Astaro predstavljajte popolnoma zdravo, si predstavljajte, kako ta svetloba žari vse svetleje in svetleje.

8. Predstavljajte si, kako Izido Astaro obdaja ekipa močnih dobronamernih bitij Luči, ki ji stojijo ob strani in jo ščitijo, medtem ko z veseljem in brez truda opravlja svojo misijo. 

9. Predstavljajte si, kako Izida Astarino avro zaobjema močan ščit iz zlate svetlobe. Ko v njeno avro priteka bela svetloba si predstavljajte, kako ta ščit postaja vse močnejši. Izrecite namen, da ta ščit postane stalen ter da jo od te točke dalje ščiti pred vsemi negativnimi interferencami.

10. Predstavljajte si Izido Astaro v popolni sreči.


Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 čakra Zvezde Duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji