Preklic pogodb ob trenutku Luninega mrka v sredo, 31. 01. 2018 ob 14:29 uri (Posodobljeno)

Posodobljeno 30. 01. 2018 ob 14:14 uri

Mrki so popoln čas za uresničevanje naših odločitev, da jih naredimo močnejše, da jih privedemo na popolnoma nov nivo. Cobra je nekajkrat omenil, da se mrki vrtijo okoli naših odločitev, zato bomo ob nastopu Luninega mrka v sredo, 31. 01. 2018 ob 14:29 uri izvedli Preklic Pogodb. 

Predlagani čas meditacije je 10 minut.

Urnik po vsem svetu:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Contract+cancellation+at+total+lunar+eclipse+&iso=20180131T1329&p1=1440

Odštevalnik časa:
https://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=1440&iso=20180131T1329&msg=Contract+cancellation+at+total+lunar+eclipse+


Tu je naš dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/744250475747666

Ob tem času bomo imeli močno podporo sil Luči.

Na glas bomo izjavili sledečo deklaracijo:

“V imenu JAZ SEM ki SEM, v imenu prisotnosti svoje božanske duše, ki sem jaz, v imenu vseh povzdignjenih1 bitij luči, v imenu Galaktične Konfederacije, v imenu Galaktičnega centra, odrejam in zapovedujem preklic in izničenje vseh svojih preteklih, sedanjih in prihodnjih pogodb ter sporazumov, ki so bili sprejeti med katerimkoli delom mojega bitja in silami teme. Vse te pogodbe ter sporazumi, kot tudi vse njihove posledice, so sedaj popolnoma izbrisani iz moje realnosti. Jaz sem zdaj svoboden/-a, prav tako je iz mojega celotnega bitja izbrisana tudi vsa karma.
Jaz sem svobodno suvereno bitje svetlobe, zdaj in za večno.
Tako naj bo in tako je.
* tu se podpišete s svojim imenom *''


Naredimo to in stopimo en korak naprej na poti naše osvoboditve in povzdignjenja na površju tega planeta! 

 

Tu je celoten Untwinov članek, ki razlaga pomembnost razveljavljanja pogodb s temnimi silami:

http://recreatingbalance1.blogspot.si/2015/12/ending-contract-system.html

Tu pa je sporočilo Therese Zumi Sumner o razveljavljanju pogodb:

"Cobra in Odporniško Gibanje sta nas pred leti opomnila o pomembnosti anulacije vsakršnih pogodb, ki bi jih kot delavci Luči morda imeli s temnimi silami. Lahko bi imeli te pogodbe, pa se jih sploh ne bi zavedali. Morda so to bile pogodbe, s katerimi smo se bili prisiljeni strinjati, da bi preživeli v kakšni prejšnji inkarnaciji ali pa smo jih mogoče sprejeli med življenji, ko so z nami manipulirali Arhonti in njihove sluge, ko so se izdajali za bitja Luči. Torej, kakršnekoli naj so že te pogodbe – ali kadarkoli naj bi jih že sprejeli, jih sedaj ne želimo več! Zdaj jih lahko razveljavimo na vseh časovnicah, dimenzijah, v preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Torej, ČE ste to prebrali in niste na glas izjavili (izpišite si to, če čutite, da bo tako močneje), da želite končati vse negativne pogodbe, da bi bili svobodno suvereno bitje katero ste, vam močno priporočam, da to storite zdaj. Prosimo širite te informacije vsakomur, ki bi jih morda potreboval.''

Po Preklicu Pogodb bomo izjavili našo odločitev za implementacijo Galaktičnega Kodeksa tako, da bomo na glas izrekli sledečo deklaracijo:




“V imenu svoje prisotnosti JAZ SEM izjavljam svojo neodtuljivo pravico, da se Galaktični Kodeks na planetu Zemlji v celoti izvrši.“
                                  


Na ta način bomo podprli operacijo Sil Luči, imenovano Operacija Mjolnir2, ki je posebna operacija za implementacijo Galaktičnega Kodeksa znotraj karantene Zemlja:

http://2012portal.blogspot.si/2018/01/operation-mjolnir.html

Informacije o Galaktičnem Kodeksu so na voljo na spodnji povezavi:

http://sl.prepareforchange.net/odpornisko-gibanje/galakticni-kodeks/



Zmaga Luči!


Opomba prevajalke:
1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte,                strele… Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

Komentarji