Potresi na Tajvanu

Zadnjih nekaj dni se je zatreslo večje število manjših potresov okoli Tajvana, zatresel pa je tudi eden močnejši potres z magnitudo 6,4 z epicentrom severno-vzhodno od mesta Hualien.



https://edition.cnn.com/2018/02/07/world/gallery/taiwan-earthquake-february-2018/index.html

https://earthquake-report.com/2018/02/07/moderate-earthquake-taiwan-february-7-2018-12/

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us1000chhc#executive

Zato prosimo, če vključite to v Meditacijo za naravne in umetne katastrofe, ki jo med tednom izvajamo ob 16:00 uri (ob 17:00 uri v Sloveniji, o.p.), ob nedeljah pa ob 16:30 uri (ob 17:30 uri v Sloveniji, o.p.) ter tako pošljete svojo ljubezen in zdravljenje.

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Tu je povezava s seznamom predvajanj v različnih jezikih:

https://goo.gl/Q4GzNK

Vodena meditacija v slovenščini:

Spodaj so navodila meditacije:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev.

Predstavljajte si to medtem ko se povezujete z jedrom planeta. Predstavljajte si, kako se zlata in zelena Svetloba vrtita okoli vas in tako krepita vašo povezavo z Gajo. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

5. Okoli Zemlje si predstavljajte mrežo v vzorcu Rože Življenja, osvetljeno z ljubečo rožnato Svetlobo Boginje, Belim Ognjem AN, Modrim Plamenom Nadangela Mihaela, Vijoličnim Plamenom ter z Zeleno in Zlato Svetlobo.

6. Predstavljajte si vsa področja našega sveta, ki potrebujejo Svetlobo, Zdravljenje in Ljubezen tako trenutno kot tudi v prihodnje, kako se polnijo s Svetlobo in si predstavljajte vse ljudi ter vsa živa bitja na teh področjih v Sferi Svetlobe.

7. Predstavljajte si vse ljudi, ki po vsem svetu sidrajo Svetlobo, kako pomagajo silam Luči pošiljati močne žarke svetlobe vsem področjem, ki imajo kakršnokoli slabo vreme, premike tektonskih plošč, požare ali nevarne pogoje in krepijo Zdravljenje, Ljubezen in Svetlobo. 

8. Dihajte s hvaležnostjo v svojem srcu ... zahvalite se vaši prisotnosti Jaz Sem, Viru, Boginjam z vsega sveta, Silam Luči in Vsem Bitjem Luči za pomoč.


Priporočajo tudi, da se okrepi omrežje Svetlobe s Čintamani kamni2 in na ta način zmanjša število močnejših potresov. Prav tako priporočajo tudi, da med meditacijo v svojih rokah držimo osebni Čintamani kamen in tako pomagamo okrepiti omrežje Svetlobe s Čintamani kamni.


Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

Komentarji