Sveže novice o meditacijah

Sveže novice se vrtijo okoli sledečih tem:   

  • Meditacija Preboja in Meditacija za nujne primere
  • Meditacija z Boginjo za nevtralizacijo negativnih ritualov danes (jutri, 12. 03. 2018) ob 00:00 uri
  • Naročanje na elektronsko obveščanje
  • Vodena meditacija za odstranjevanje Usmerjenih energijskih orožij
  • Meditacija spomladanskega enakonočja, 20. 03. 2018 ob  17:15 uri
Meditacija Preboja in Meditacija za nujne primere

Kot je bilo omenjeno v objavi dne 25. 03. 2018, bomo v ponedeljek, 12. 03. 2018, začeli z novim urnikom meditacij.

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Samo za pojasnilo, glavni cilj projekta Aurora, ki stoji za temi spremembami, je napraviti urnik meditacij, ki bi ponudil najboljšo podporo silam Luči in omogočil delavcem Luči z vsega sveta, da se lahko lažje osredotočajo in na najboljši možni način prispevajo svoje meditativne energije. 




V zadnjih dveh tednih so bile z veliko pomočjo Smaly-ja7 in vseh ostalih prevajalcev napravljene vodene meditacije v mnogih jezikih za Meditacijo Preboja in Meditacijo za nujne primere.

Na voljo so na spodnjih povezavah:

Meditacija Preboja: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsNJa9QbIr4xoi6Qcgt5tVCI

Meditacija za nujne primere: https://www.youtube.com/playlist?list=PLVOwQLKLBlsMYjE-hASlH8SCyvh2OO3CQ

Spodaj se nahajajo končne verzije navodil teh dveh meditacij. Naredili smo nekaj manjših popravkov za izkoristek kar se da najboljših besed.

Revidirana navodila smo uporabili tako pri angleški vodeni meditaciji kot tudi v ostalih jezikih, ki jih je pomagal ustvariti Smaly7.

Meditacija Preboja (vsak dan ob 15:00 uri)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja, da se bosta Preboj Kompresije in Dogodek zgodila na najhitrejši, najbolj gladek in najboljši možni način.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako se Vijolični Plamen širi po vsem površju zemlje in sublunarnem prostoru ter pretvarja negativne energije. Predstavljajte si, kako se širi po vseh preostalih področjih pod nadzorom temnih sil in pomaga silam Luči osvoboditi in ozdraviti ta planet.

5. Predstavljajte si, kako se Beli Ogenj AN širi po vsem površju zemlje in sublunarnem prostoru ter pomaga silam Luči pri odstranjevanju in transmutaciji vseh preostalih negativnih plazemskih entitet, črvov, Yaldabaotha4, vseh negativnih orožij temnih sil, kot so bombe s toplet delci ter usmerjena energijska orožja, plazemska orožja in skalarna orožja ter vseh preostalih temnih sil in energij. Predstavljajte si, kako na Zemlji in v celotnem Stvarstvu ostane samo Svetloba.

6. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata, zdravilna Božanska ženska energija zdravi vse ljudi sveta njihovih preteklih travm in prinaša mir, harmonijo, razumevanje, obilje in enotnost. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba po vsem svetu zdravi misli in srca vseh ljudi. Predstavljajte si, kako vsi delavci in bojevniki Luči kot tudi iskalci resnice enotno sodelujejo pri nastanku Nove Zemlje. Predstavljajte si, kako vsi Zemljani praznujejo in z veseljem sodelujejo pri ustvarjanju naše nove realnosti, kjer lahko vsi prejmejo to, kar potrebujejo in svobodno izberejo življenje, kakršnega si želijo.

7. Predstavljajte si, kako sile Luči prispejo k celotnemu Zemeljskemu površju in kako se odvije Dogodek, ki bo končno osvobodil planet Zemljo.

Meditacija za nujne primere (vsak dan ob 16:00 uri)


Tu je seznam nujnih situacij (od 11. 03. 2018 dalje), ki jih lahko vključite v 5. korak meditacije za nujne primere:

Vojna območja/Konflikti:
  • Preganjanje ljudstva Rohinga v Mjanmaru
  • Potencialna vojna v Iranu, ki bi jo zrežirali Jezuiti/Rothschildi s pomočjo Malteških vitezov
Nevarne tektonske aktivnosti:
  • Potresi na Tajvanu, ki so se zgodili 06. 02. 2018
  • Vulkan Shinmoe-dake, Japonska
  • Vulkan Agung, Bali
  • Gora Sinabung, Indonezija
Slabo vreme:
  • 'Severovzhodnik', Zimska nevihta Elsa
  • Puerto Rico in Vieques po opustošenju orkana Maria septembra 2017
Zlorabe rastlin, živali in ekosistemov:
  • Množična umiranja živali in zdravljenje rastlin in živali
Ostalo:
  • Kuga v Afriki / Madagaskar
Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako je mreža v vzorcu Rože Življenja okoli Zemlje osvetljena z ljubečo rožnato Svetlobo Boginje, Belim Ognjem AN, Modrim Plamenom Nadangela Mihaela, Vijoličnim Plamenom ter z Zeleno in Zlato Svetlobo.

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba širi po vseh področjih planeta, ki potrebujejo največ zdravljenja in zaščite ter preprečuje, uravnoveša in zdravi vojna območja in področja s konflikti, napade na ključne delavce Luči in žvižgače, slabo vreme in uničujoče požare, nevarne tektonske premike, zlorabe rastlin, živali in ekosistemov. Predstavljajte si, kako so vse situacije na površju uravnovešene in umirjene, vsa čuteča bitja pa so  zaščitena in preskrbljena z vsemi potrebščinami in zdravstveno oskrbo.

6. Predstavljajte si, kako se čakre zvezd duš vseh posrednikov kriminalne kabale5, ki sodelujejo v operacijah temnih sil, osvetlijo z briljantno belo Svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba v obliki vrtinca spušča iz njihovih čaker zvezd duš v njihova energijska polja in osebnosti ter jih navdihuje, da prenehajo s temi aktivnostmi in se na pozitiven in konstruktiven način vključijo v družbo.

7. Predstavljajte si, kako sile Luči prispejo k celotnemu Zemeljskemu površju in kako se odvije Dogodek, ki bo končno osvobodil planet Zemljo.

UTC čas lahko s pomočjo spodnje povezave pretvorite v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Meditacija z Boginjo za nevtralizacijo negativnih ritualov

Danes, 11. 03. 2018, je 7. obletnica cunamija v Fukušimi, Japonska. Obstaja možnost, da bodo temne sile ponovno skušale izvesti ritualno žrtvovanje.  

Zato bomo danes (jutri, 12. 03. 2018) ob 00:00 uri imeli posebno meditacijo za nevtralizacijo negativnih ritualov, ki potekajo danes.

Prosimo poiščite podrobnosti in navodila za to meditacijo na spodnji povezavi:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/10/sirite-po-internetu-meditacija-z.html

Lahko se pridružite tudi našemu dogodku na Facebooku za to meditacijo:

https://www.facebook.com/events/508981309460364/permalink/566884667003361/

Naročanje na elektronsko obveščanje

Imamo tudi novice o naročanju na e-novice.
Opazili smo, da se je funkcija naročanja na e-novice za angleško različico bloga prekinila. Ta problem smo sedaj razrešili.

Toda to pomeni, da boste morali vsi, ki ste pred februarjem imeli aktivno elektronsko obveščanje, morali ponovno naročiti. Gum za naročanje na e-novice se nahaja na vrhu bloga, pod naslovom.




Elektronsko obveščanje smo aktivirali tudi za sledeče jezike:
  • Angleščina
  • Francoščina
  • Hrvaščina
  • Italijanščina
  • Madžarščina
  • Nemščina
  • Nizozemščina
  • Portugalščina
  • Romunščina
  • Slovenščina
  • Španščina 
  • Turščina
Do bloga v teh jezikih lahko dostopite preko zavihka ''Več'' na zgornji desni strani bloga, nato pa se lahko naročite na e-novice. 


Enkrat, ko bo vaše elektronsko obveščanje aktivno, boste o novi objavi obveščeni preko elektronske pošte.

Vodena meditacija za odstranjevanje Usmerjenih energijskih orožij

Ustvarili smo vodena meditacijo a za odstranjevanje usmerjenih energijskih orožij. Na spodnjem seznamu predvajanj se nahaja tudi različica v angleščini, ki jo ustvarila Mednarodna skupina Zlate dobe: 

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbEd3gz9G4grHFV4idnhLQli

Podrobnosti o tej meditaciji, ki jo izvajamo vsak dan ob 22:00 uri, so na voljo v tej objavi:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2018/03/meditacija-za-odstranitev-usmerjenih.html

Spomladansko enakonočje 20. 03. 2018 ob 17:15 uri

Kot je Untwine objavil v svoji najnovejši objavi, bomo 20. 03. 2018 imeli posebno meditacijo ob točnem času spomladanskega enakonočja in sicer ob 17:15 uri:

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2018/03/spring-equinox-easter-ishtar-return-of.html

Podrobnosti o tej meditaciji bomo v naslednjih nekaj dneh oznanili v novi objavi.

Boginja si želi osvoboditve in do osvoboditve bo prišlo!

Komentarji